Utkast: Det regnar ...

Det regnar och jag läser bloggar. Jag sitter och tänker på just det här med att blogga, undra vem som kom på det? Det är en väldigt bra sak tycker jag i alla fall. Men vissa har riktigt börjat bli "bloggtokiga". Jag märkte senast idag att kissie hade ett exakt likadant inlägg som dessie hade gjort 4 timmar innan henne bara att hon ändrat svar på frågorna och andra bilder, vad ska de bli av vissa? men det går bra för båda, men jag tycker inte de ska skriva samma saker, för de måste väl ha lite egen fantasi?

Inte världens bästa kvalité på bilden.


Linné: Tretton.se ,  fast jag köpte mitt i en tretton butik i Halmstad.
shorts: cheap monday, avklippta .
sockar: americanapparel.com , men de här kommer från butiken som ligger i stockholm.

En fin dag men fina vänner.

Jag mikaela och rikard hade en mycket mysig dag i förrgår. Vi började med att palla körsbär av mikaelas granne, Oj vad goda de var! Sen gick vi gatan fram till mitt hus, där hoppade vi studsmatta som aldrig förr. Vi myste även i min nya gungmatta och gungstol. Under dagen kom i alla fall jag och mikaela fram att det är lika tråkigt att sitta på en fysik lektion med tre stycken Jan-Erik-ar (vår fysik lärare som är konstig) som att åka moped. Ja det är sanningen men man måste komma ifrån den här håla ibland och då är moped ändå ett bra transportmedel trots allt. Men närmare kvällen åkte vi till världes minsta håla Larv, haha.rikard min "pojkvän" pojke och min vän.


philip och mikaela


philip och mikaela är lättroade som tur är

hus i en vagn.

Nu har jag varit med min mormor och morfar någonstans långt bort. De har köpt en ny husvagn som är jätte stor och fin. Så nu längtar jag till nästa sommar då jag och mina väninnor kan göra härliga övernattningar i den.  Jag sitter även och funderar vad blondinbella ska heta nu när hon har blivit brunett.... hmm. Brunettbella kanske är ett säkert kort att döpa om bloggen till? kanske, kanske inte.

Ikväll ska jag till min käraste mikaela, vi ska mysa på hennes altan med god mat och dricka. Varför inte dansa loss till Björn Rosenström. Jag tänkte även slänga upp mitt tält i hennes trädgård, vore kul att sova ute eller nått. Ikväll ska jag ta fina bilder. Ha det gött!

En dag som kommer bli mer levande mot kvällen.

Nu sitter jag hemma i mitt hus och väntar på att min kära väninna mikaela ska komma. Trots hennes 20m gång avstånd till mitt hus, tar det en väldigt lång tid att komma hit ändå. Men det är helt okej att vänta för då hinner jag slänga in ett inlägg. Det känns i alla fall att jag börjar begripa mig på det här med att blogga. Det är riktigt roligt och tänkt när man blir äldre och kan läsa det, grymt säger jag bara. Ha en bra dag eller nått! hej på dig både kille och tjejEn dag i göteborg men fina människor.

Ja då har jag och mina sköna damer varit i göteborg på en liten dags tur, gemytligt. Jag som inga pengar hade fönstershoppade för det mesta, men jag fick köpt mig ett par jenas och ett par kort korta tights. Vi hade en trevlig dag med mycket skratt och sånt, mysiga stunder på café och även en mysig men varm stund på donken


Sara i egen hög person, fina du.


jag i egen hög person.


Här har vi amanda i egen hög person och lilla jag även.mårten-mås i egen hög person.


en dag i göteborg, en kväll i larv (özbek) .

nu sitter jag här någonstans där jag inte riktigt vet vart det ligger, med mina två mysiga polare. Mela och anton som är två trogna läsare har precis missat en underbar chans att åka till vara med mig, typiskt för dem. pöss på er eller något . Imorgon när jag kommer hem från larv (özbek) så ska ni få lite GBG bilder, as gooa bilder eller nått. Nu längtar jag tills imorgon. Japp . hej och håå himlen är inte blå!


en mer sen söndagskväll.

Nu är jag helt plötsligt hos mikaela. Jag har precis poppat popcorn, saltat och strött på strössel. ¨Verkligen så himla gott ! borde provas av fler tycker jag. I morgon är en ny dag, det ska bli kul. Tror jag ska spela fotboll eller något.


Én annan dag på året,

'

så här trött blir man ibland.stora som små fick vara med. Wilma med storasyster mikaela.


kvällen närmar sig.

Nu är jag med min vännina mela.  Vi är goa och glada så här ska göras något riktigt kul. Planerna för kvällen är en rejäl tjejkväll, men möölevis med godis och bra filmer och god dricka. Jag ska ta bilder så det kommer lite senare. Oj vår cool mätare ligger högt upp just nu så vi ska lämna datorn för kvällen. Ha en underbar kväll alla UNIKA läsare.


ville bara förgylla vår dag en smula, men nej nej .

Jag och min kära vän amanda hade precis kollat tåg och buss till kungshamn/smögen. Vi ringer varandra kollar så båda är klara och har packat. CHECK!   när amanda väl kommer till kvänum har vi missat bussen till tåget.   Ja där var våra planer att åka till kusten förstörda.

Ja vi åker till göteborg säger sen jag, och amanda svarar med ett jaaaaa! Vi kollar tåg från vara och vidare till GBG. Men eftersom vi inte bor i vara så måste vi har skjuts dit. NEJ där får vi ett till hinder.

Ja vi åker till vår kompis på Orust!  ja det gick ju jätte bra bara det att inte kunda komma idag utan imorgon. Och imorgon har amanda träning. Ännu ett hinder.

Ja vi fick stanna i Kvänum (vi bor där).  kvänum kan man säga är en liten liten väldigt liten del av världen. Det som är kvänums stolthet är vårt fina hotell, annars har vi också en väldigt fin matbutik och en underbar secondhand butik. Ja så roligt är vårt lilla samhälle. Men jag och amanda slog våra hjärnor ihop och lyckades få en riktig trevlig dag i lilla kvänum trots omständigheterna.

Så här mysigt hade vi det förra gången vi var i kungshamn/smögen. Vi ville liksom återuppliva gammla minnen . . . . men nej det var inte riktigt vår dag.

Söndag tråkiga söndag

Så där ja, då har man rört lite på sig. Solen skiner här hemma också förresten. 

det är söndag, ja vad gör man på en söndag . Det går dåligt med bussar så man kan inte ta sig någonstans, jo jag har ju min mopedos, men hur kul är det? inte kul.  NE jag väntar tills jag blir 18 . . .  vänta vänta . . .. . .. .    . . . 1 min äldre . jippi .


over size: monkipuss och hej amanda är helt okej!

dagens .

Jag ska bege mig ut och springa,för  nu medans fotbollen, dansen och innebandyn har uppehåll måste man hitta sitt egna lilla sätt att röra på sig. Med rätt musik i öronen kan det bli en riktig härlig stund på dagen.skjorta : monki


från en lång historia till en mycket kort.

Jag har både kommit hem från min lilla semester i Halmstad, gemytligt! Om jag ska göra en lång historia kort så kan man säga såhär: vi hade i alla fall tur med vädret, nästan. .
 Jag har i alla fall börjat flaga som en "ja vad vet jag". Så här blir ingen brun linn gjord direkt. Man kanske ska satsa på att köra en fuskis och köpa brunutansol? nej vad håller jag på med. Det är ju sommar föör böövelen!

Jag har fått min kära canon 1000D som jag har lekt lite med idag. Amanda hjälpte mig. Barn roar sig lätt, eller hur är det man brukar säga? jag ska allt börja köra med "dagens", alltså vad jag har på mig under mina händelserika dagar, göör gött.

tylösand

nu ska jag snart bege mig iväg. ingen mer Blogg på 10 dar eller nått. Hoppas jag har köpt min kamera så jag kan börja på riktigt. ADIOS!

Utkast: packa är ...


packa är nog det tråkigaste som går att göra, eller näst efter städa kanske?  jag håller på att packa just nu, tylösand här kommer jag ! Jag har en vän som heter emma där nere som jag har träffat förut, hon kommer från värnamo, vart det nu ligger? förövrigt har nog tylösand/halmstad världens finaste strand, och där ska jag bada snart. Jag spricker snart av förhoppningar och väntan på min lilla semester.

Utkast: Ja det ...Ja det är bara att sätta igång, jag har varit i kungshamns/smögen med mina väninnor.  Sommaren är den tiden på året jag gillar som allra bäst.

amanda och jag. Unga damer på klippor.
köpte mig en longboard men den är redan såld till min vackra väninna.


Utkast: Trodde aldrig ...Trodde aldrig jag skulle ta insiativet till en egen blogg. Men sen PANG! Jag har en blogg. Vad ska denna blogg gå ut på? min allmänt trevliga vardag, eller nått. Oj det här ska bli roligt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0