fredag

Finns fortfarande inget intresserande att berätta. Skolan gör sitt jobb. Idag är det fredag och son kommer till lilla kvänum ikväll. Ska nog spela match mot dem på söndag troligtvis .

Sommarbilder kommer här.
Skolan . . . .

Skolan har kört igång igen. . .  ja finns inget roligt att berätta om skolan så här kommer lite bilder sen fotograferingen.9grönhej på det

Igår kväll efter min träning.

Efter träningen när jag var påväg upp för trappan till kladdkakan som lisat bakat så får jag ett sms från min underbara Hanna, som lyder " jag har aldrig haft tråkigare".  Väl hemkommen 1kg fetare, så är det bara att packa grejorna och åka vidare. Simon och hanna kommer och hämtar mig. Vi åker vidare till rasta och köper mölevis med godis, seen vidare till Levene för att hämta ida. Jag, ida och hanna slår våra hjärnor samman och kommer på en idé som ingen anna förut kommit på.


vi sätte oss utanför ica i vara och drack te och åt godis.

Gooo kväll!

träning snart

Nu är jag nyss hemkommen från mina små kusiner Leo och Tom. Jag, bror och mamma var där för att lämna Toms födelsedags presenter. Tom fyllde 2 år den 10:e. Nu ska jag snart på träning i regnet, men eftersom vi har fika efteråt (kladdkaka och glass) så längtar jag riktigt mycket!

Sen förövrigt så är Twilight den bästa film som skapats och böckerna ska vi inte tala om hur bra de är!sommar med göran utan sol

Idag har jag sovit länge länge länge. Gött gött gött!  Efter det insåg jag att jag inte städat rummet på 2 år så då tog jag tag i det. Men ja helt klart är det väl inte än men lite damm skadar väl aldrig. Nu är jag med Mikaela och vi ska snart åka till tråvad till emma, sen vidare till vara. I vara ska vi se på Sommaren med Göran. Jag tror den är riktigt bra, har höga förväntningar på den i alla fall.


tisdag

Idag har jag sovit riktigt l'nge, det var på tiden kan jag säga. Har varit uppe innan nio de senaste dagarna, mindre kul kan man säga. Efter att jag riktigt segat mig upp ur sängen beger jag mig senare i väg till längjum eller vad det heter och hälsa på min väninna saras katt. Jag döpte den till pysen. Väl hemma igen så äter jag och packa iväg för att spela fotbolls match. Dum dummare vedum var motståndet och vi vann med 5-2 om jag inte minns fel? Riktigt roligt att spela idag.


A-laget vi har även U -lag !

sol & bad

Det har varit så fint väder och jag har varit ute en del. Badat , och tyvärr så har jag jobbat också. Hectors skor i vedum. YÄÄÄ!
Har även varit hos mina små kusiner och badat i deras pool, gemytligt. Ska blogga lite mer sen när vädret försvinner och det gör det väl snart antar jag. NE nu ska jag ut och njuta av kvälls solen ha det göör gööttt !


Här kommer i alla fall lite bilder sen jag och min väninna var och badade.
jag och sofia vaa på ursand i vänersborg och badade.


sofia i egen hög person,.

tisdag

Idag har jag jobbat , från 10 till 6. Jobbigt att jobba så länge tycker jag men vad gör man inte för pengar. Efter att jag jobbat klart kl 6 var det raka vägen hem till K-town och hämta träningsväskan. Vidare till Jung och där väntades fotbollsträning och spelar möte. Jag har insett att fotboll gör en verkligen glad! man har roligt med laget "världens bästa lag" och man tränar samtidigt och rensar tankar. Grymt helt enkelt! Vi fick hamburgare och cornflakes kaka efter träningen och så pratade vi lite om vår säsong framöver. Göööeer bra!  HA`T GÖÖTT !


Imorgon ska det blir fint väder igen! av med de stickade tröjorna, nu är det shorts som gäller!
Linné: H&M
Shorts: MQ
cykelbralla: weekday

söndag före måndag

Igår var jag hos min kära väninna .  Sofiaka.blogg.se
Hon har gått och skaffat sig en liten varelse. Åh jag vill också ha en varelse!
här är varelsen i alla fall.


måndag.

Det är måndag. . . . vad händer en måndag? Alla mina väninnor som läser det här, vi ska ha en trevligt myskväll tillsammans idag/ikväll. Okej?  Jag tänkte gå och ta lite bilder idag, för mycket roligare att läsa en blogg med bilder och sånt.

Sen så sitter jag här hemma och hatar en person, så hon beter sig mot sina vänner, pratar bakomryggen och är allmänt falsk, lyckat tjejen säger jag bara! Ha ett bra liv eller nått.


mig i egen hög person.

Tält i trädgård

oj vad bra det gick att sätta upp en enkelt/simpelt 4 manna tält. Tog cirka 1,5 timmar för mig och mikaela som hjälpte till lite efter att jag hade försökt få upp det i en timme för mycket. Anledningen till att vi slänge upp tältet: Så jag kunde säga till mamma att jag sov i det. Tål inte katter och mela har två katter så jag får egentligen inte sova inne hos mela , men därför sa jag att vi skulle sova i tält i melas trädgård vilket vi inte gjorde men ändå. Vi hade en riktigt mysig kväll med skratt och popcorn med strössel.


Här börjar jag med att välja fel pinnar.


här är jag sur som citron. Blir surare än en citron på amanda som sitter och kollar på och skrattar åt mig. Så jag slåss med tältpinnarna mot amanda.


oj vilken kvaliésort det är på den här bilden. Men åh vad mysfaktor är hög här!

RSS 2.0